Kolacja wigilijna

Menu I - 90 zł/os

Przystawka

  • Pierogi z leśnymi grzybami, suszona kiszona kapusta, kwaśna śmietana

Zupa

  • Barszcz czerwony na domowym zakwasie, uszka z kapustą i grzybami własnej produkcji

Danie główne

  • Karp pieczony w panko, kapusta z grochem, chałka z palonym masłem

Deser

  • Strudel z makiem i rodzynkami, sos angielski

 

 

Menu II - 110zł/os

Przystawka

  • Bliny z kremowym twarogiem wędzonym łososiem kwaśną śmietaną i kawiorem

Zupa

  • Kwaśnica z borowikami i ziemniakami

Danie główne

  • Pstrąg ojcowski smażony na ziołowym maśle, ziemniak z ogniska ,czerwona kapusta z rodzynkami

Deser

  • Sernik z sosem śliwkowo korzennym

 

Bufet zimny 35zł/os uzupełniany do 4 h

  • Tymbaliki rybne

  • Sałatka warzywna

  • Śledzie w śmietanie

  • Śledzie w burakach

  • Śledzie w wiśniówce

  • Pierogi z z kapustą i grzybami

  • Rolada z wędzonego łososia mus chrzanowy

  • Koreczki śledziowe

  • Sałatka ziemniaczana

 

Pakiet napoi 30zł/os uzupełniany do 4 h

  • Kawa z ekspresu

  • Wybór herbat smakowych

  • Woda niegazowana

  • Soki owocowe

 

Alkohole

  • Grzane wino 250ml - 18zł

  • Wino stołowe czerwone lub białe but. 0,75l - 35zł

  • Wódka but. 0,5l– 70zł

Ważne informacje:

  • Sala na wyłączność za dodatkowa opłatą

  • W cenę menu wliczona jest obsługa kelnerska oraz dekoracje stołów

  • Oferta dla grup min. 10 osób

Rezerwacja i płatność

  • Rezerwacja wstępna obowiązuje przez 5 dni

  • Gwarancją rezerwacji jest wpłata zadatku w wysokości 500zł w dniu podpisania umowy na organizacje przyjęcia

  • Przedpłata 100% wartości zamówienia na 7 dni przed datą realizacji przyjęcia

Pestka Restobar

ul. Długa 51 31-147 Kraków

tel: +48 885 03 02 09

bar@restopestka.pl

© 2023 by Michael Bolano. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now