top of page

Oferta na Wigilię firmową

 

Menu I - 130/os

Przystawka

Pierogi z leśnymi grzybami, suszona kiszona kapusta, kwaśna śmietana

Zupa

Barszcz czerwony na domowym zakwasie, uszka z kapustą i grzybami własnej produkcji

Danie główne

Karp pieczony w panko, kapusta z grochem, chałka 

Deser

Strudel z makiem i rodzynkami, sos angielski

  

Menu II - 160/os

Przystawka

Bliny z kremowym twarogiem wędzonym łososiem kwaśną śmietaną i kawiorem

Zupa

Kwaśnica z borowikami i ziemniakami

Danie główne

Pstrąg ojcowski smażony na ziołowym maśle, ziemniak pieczone ,czerwona kapusta z rodzynkami

Deser

Sernik z sosem śliwkowo korzennym

 

Menu III do wyboru 180/os

​Przystawka

Łosoś wędzony, sałata, bułka

Tatar wołowy, grzyby, cebula, ogórek, 

Długo pieczony boczek wieprzowy, grzyby, śliwki, gryka​

 

Zupy

Krem z leśnych grzybów z oliwą truflową i grzankami

Barszcz biały z grzybami i ziemniakami 

Krem z cieciorki z grzanką ziołową 

 

Danie główne

Pierś z kaczki, gnocchi ziemniaczane, sos zielony pieprz
Polędwiczki wieprzowe, konfitura z cebuli, puree truflowe, sos demi-glace

Kurczak zagrodowy w sosie chutney, ziemniaki pieczone, sałata ​
 

Deser

Krem brulee

Tiramissu
Fondant z lodami 

 

Finger food – 9zł za szt - min. 10 szt z jednego rodzaju

Słone

Koreczki z włoską cebulą  serem lazur i bazylią

Mini caprese z oliwkami i Pesto

Mini kanapeczki na pieczywie pumpernikiel

Mini tortille z kurczakiem

Mini tortille wegetariańskie

Babeczki faszerowane wytrawnymi musami

Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem

Sałatka grecka

Melon w szynce parmeńskiej

Śliwka w boczku z majerankiem

3 rodzaje humusu

Tatar wołowy podawany na grzance

Mini burgery z kozim serem i burakiem

Wytrawne koreczki

Krewetki z salsą mango i chilli

Ser pleśniowy z gruszką

Mini tarty

 

Słodkie

Kruche babeczki z musami i owocami

Panna cotta

Mini tiramisu

Ciasto własnego wypieku

Mus z białej czekolady z owocami

Mus z ciemnej czekoladowy z malinami

Makaroniki z musami

 

Bufet zimny 45zł/os

Tymbaliki rybne

Sałatka warzywna

Śledzie w śmietanie

Śledzie w burakach

Śledzie w wiśniówce

Pierogi z z kapustą i grzybami

Rolada z wędzonego łososia mus chrzanowy

Koreczki śledziowe

Sałatka ziemniaczana

 

Bufet słodki 30zł/ os 

Do wyboru 3 opcje

Ciasto ucierane z owocami i kruszonką

Szarlotka

Sernik

Ciasto marchewkowe

Brownie ( ciasto czekoladowe)

Mini tarty biała czekolada gruszka

 

 

Napoje i alkohole

Wino stołowe czerwone lub białe but. – 69zł 

Wódka Wyborowa 0,5l – 80zł

Wódka Ostoya 0,5l – 120zł
Whisky Ballantines 0,7l- 190zł
Whisky Jack Daniels 0,7l- 220zł
Whisky Chivas Regal 0,7l- 250zł

Piwo Żywiec 0,5 – 15zł

Soki owocowe, Coca Cola 1L – 10 zł

Kawa i herbata – 10zł od osoby

Kompot z suszu wigilijnego – 10 zł od osoby

Ważne informacje:

W cenę menu wliczona jest obsługa kelnerska 
Wybór Menu należy dokonać najpóźniej 7 dni przed datą realizacji przyjęcia

 

Rezerwacja i płatność

Rezerwacja wstępna obowiązuję przez 5 dni
Gwarancją rezerwacji jest wpłata zadatku w wysokości 500 zł oraz podpisanie umowy na organizację przyjęcia
Przedpłata 100% zamówienia na 7 dni przed datą realizacji zamówienia​

bottom of page