Oferta na Wigilię firmową
Menu I - 130/os
Przystawka
Pierogi z leśnymi grzybami, suszona kiszona kapusta, kwaśna śmietana
Zupa
Barszcz czerwony na domowym zakwasie, uszka z kapustą i grzybami własnej produkcji
Danie główne
Karp pieczony w panko, kapusta z grochem, chałka
Deser
Strudel z makiem i rodzynkami, sos angielski
Menu II - 160/os
Przystawka
Bliny z kremowym twarogiem wędzonym łososiem kwaśną śmietaną i kawiorem
Zupa
Kwaśnica z borowikami i ziemniakami
Danie główne
Pstrąg ojcowski smażony na ziołowym maśle, ziemniak pieczone ,czerwona kapusta z rodzynkami
Deser
Sernik z sosem śliwkowo korzennym
Menu III do wyboru 180/os
Przystawka
Łosoś wędzony, sałata, bułka
Tatar wołowy, grzyby, cebula, ogórek,
Długo pieczony boczek wieprzowy, grzyby, śliwki, gryka
Zupy
Krem z leśnych grzybów z oliwą truflową i grzankami
Barszcz biały z grzybami i ziemniakami
Krem z cieciorki z grzanką ziołową
Danie główne
Pierś z kaczki, gnocchi ziemniaczane, sos zielony pieprz
Polędwiczki wieprzowe, konfitura z cebuli, puree truflowe, sos demi-glace
Kurczak zagrodowy w sosie chutney, ziemniaki pieczone, sałata
Deser
Krem brulee
Tiramissu
Fondant z lodami
Finger food – 9zł za szt - min. 10 szt z jednego rodzaju
Słone
Koreczki z włoską cebulą serem lazur i bazylią
Mini caprese z oliwkami i Pesto
Mini kanapeczki na pieczywie pumpernikiel
Mini tortille z kurczakiem
Mini tortille wegetariańskie
Babeczki faszerowane wytrawnymi musami
Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem
Sałatka grecka
Melon w szynce parmeńskiej
Śliwka w boczku z majerankiem
3 rodzaje humusu
Tatar wołowy podawany na grzance
Mini burgery z kozim serem i burakiem
Wytrawne koreczki
Krewetki z salsą mango i chilli
Ser pleśniowy z gruszką
Mini tarty
Słodkie
Kruche babeczki z musami i owocami
Panna cotta
Mini tiramisu
Ciasto własnego wypieku
Mus z białej czekolady z owocami
Mus z ciemnej czekoladowy z malinami
Makaroniki z musami
Bufet zimny 45zł/os
Tymbaliki rybne
Sałatka warzywna
Śledzie w śmietanie
Śledzie w burakach
Śledzie w wiśniówce
Pierogi z z kapustą i grzybami
Rolada z wędzonego łososia mus chrzanowy
Koreczki śledziowe
Sałatka ziemniaczana
Bufet słodki 30zł/ os
Do wyboru 3 opcje
Ciasto ucierane z owocami i kruszonką
Szarlotka
Sernik
Ciasto marchewkowe
Brownie ( ciasto czekoladowe)
Mini tarty biała czekolada gruszka
Napoje i alkohole
Wino stołowe czerwone lub białe but. – 69zł
Wódka Wyborowa 0,5l – 80zł
Wódka Ostoya 0,5l – 120zł
Whisky Ballantines 0,7l- 190zł
Whisky Jack Daniels 0,7l- 220zł
Whisky Chivas Regal 0,7l- 250zł
Piwo Żywiec 0,5 – 15zł
Soki owocowe, Coca Cola 1L – 10 zł
Kawa i herbata – 10zł od osoby
Kompot z suszu wigilijnego – 10 zł od osoby
Ważne informacje:
W cenę menu wliczona jest obsługa kelnerska
Wybór Menu należy dokonać najpóźniej 7 dni przed datą realizacji przyjęcia
Rezerwacja i płatność
Rezerwacja wstępna obowiązuję przez 5 dni
Gwarancją rezerwacji jest wpłata zadatku w wysokości 500 zł oraz podpisanie umowy na organizację przyjęcia
Przedpłata 100% zamówienia na 7 dni przed datą realizacji zamówienia