top of page

Kolacja Sylwestrowa 2019/2020

Menu I - 250zł/os

I   Mus z Foires grasses, chałka, leśne owoce, pistacje, szczaw

 

II   Tatar wołowy, piklowane kurki, puder z palonego masła, żółtko confi, majonez lubczykowy

 

III   Zupa z leśnych kurek ,wiejska śmietana, szałwia

 

IV   Stek z młodej wołowiny, warzywa w tempurze, polenta, sos demi-glace z koniakiem

 

V  Granita prosecco, gin, rozmaryn

 

VI   Ostryga ,sos chimichurri, lampka cydru

 

 

 

Menu II - 250zł/os

I  Krewetki w tempurze, sos aioli, warzywa stir fry

 

II   Łosoś gravlax, grzanka, piana z jabłek, olej koperkowy

 

III  Zupa z leśnych kurek, wiejska śmietana, szałwia

 

IV  Szafranowe risotto, konfitowany sandacz,młode warzywa w sosie beurre blanc

 

V   Granita prosecco, gin, rozmaryn

 

VI  Ostryga, sos chimichurri,  lampka cydru

 

Rezerwacja i płatność

 

  • Rezerwacja wstępna obowiązuje przez 5 dni

  • Gwarancją rezerwacji jest wpłata zadatku w wysokości 200zł w dniu podpisania umowy

  • Przedpłata 100% wartości zamówienia na 7 dni przed datą 31.12.2019r

bottom of page