Kolacja Sylwestrowa 2019/2020
Menu I - 250zł/os
I Mus z Foires grasses, chałka, leśne owoce, pistacje, szczaw
II Tatar wołowy, piklowane kurki, puder z palonego masła, żółtko confi, majonez lubczykowy
III Zupa z leśnych kurek ,wiejska śmietana, szałwia
IV Stek z młodej wołowiny, warzywa w tempurze, polenta, sos demi-glace z koniakiem
V Granita prosecco, gin, rozmaryn
VI Ostryga ,sos chimichurri, lampka cydru
Menu II - 250zł/os
I Krewetki w tempurze, sos aioli, warzywa stir fry
II Łosoś gravlax, grzanka, piana z jabłek, olej koperkowy
III Zupa z leśnych kurek, wiejska śmietana, szałwia
IV Szafranowe risotto, konfitowany sandacz,młode warzywa w sosie beurre blanc
V Granita prosecco, gin, rozmaryn
VI Ostryga, sos chimichurri, lampka cydru
Rezerwacja i płatność
-
Rezerwacja wstępna obowiązuje przez 5 dni
-
Gwarancją rezerwacji jest wpłata zadatku w wysokości 200zł w dniu podpisania umowy
-
Przedpłata 100% wartości zamówienia na 7 dni przed datą 31.12.2019r