Przyjęcie weselne

MENU I – DO WYBORU - 170zl

Przystawka

  • Tatar z łososia bałtyckiego, suszone pomidory ,czerwona cebula, oliwki,  kapary, chips wakame, majonez cytrynowy

  • Tatar wołowy, na grzance, kapary, czerwona cebula,  ogórek, żółtko przepiórcze, grzyby piklowane

 

Zupa

  • Rosół z pieczonej kury, warzywa, lana kluska

  • Krem z podgrzybków palone masło, oliwa pietruszkowa, grzanki

 

Danie główne

  • Pierś z kaczki barbarie, gratin ziemniaczane, mus z batata, marchewki w kardamonie, sos z rozmarynu i wina porto

  • Kurczak kukurydziany supreme, grzybowe kaszotto, jarmuż, parmezan

 

Deser

  • Sernik krakowski z czekoladą

  • Zabajone, amaretto, sezonowe owoce, beza

 

MENU II – DO WYBORU – 200ZŁ

Przystawka

  • Carpaccio wołowe, rukola, parmezan, kapary, grissini

  • Ceviche z dorsza , mleko kokosowe ,sok ananasowy, chili,  kolendra, grzanka

 

Zupa

  • Zupa rydzowa z kapeluszy, kwaśna śmietana,  oliwa z pora

  • Krem z pieczonego buraka, kozi ser

 

Danie główne

  • Policzki wieprzowe, suflet serowo ziemniaczany, grzyby z pieca

  • Pierś z gęsi, kluska śląska, czerwona kapusta ze śliwkami, sos z aronii

 

Deser

  • Pavlova, śmietana, owoce sezonowo

  • Ciasto dyniowe,  lody z buraka

 

MENU III – DO WYBORU – 220ZŁ

Przystawka

  • Foie gras, maślana chałka, mus morelowy, Brendy

  • Carpaccio z ośmiornicy, Rudola, majonez cytrynowy, oliwki ,kapary

 

Zupa

  • Bujabes, raki, kalmary, krewetki, szafran

  • Rosół z perliczki, młode warzywa, pieróg z mięsem

 

Danie główne

  • Polędwiczka z dzika, smażony jarmuż z kasztanami, demi glace jabłkowy, ziemniak z ogniska

  • Polędwica beef wellington, szpinak z czosnkiem, warzywa sezonowe, sos Brendy

 

Deser

  • Creme brulee, sorbet truskawkowy

  • Crumble śliwkowe,  kruszonka, lody z palonego masła

 

Bufet zimny 35zł/os uzupełniany do 4h

  • Wędliny i kiełbasy

  • Pasztet naszego wypieku

  • Śledź w śmietanie z jabłkiem

  • Sałatka warzywna

  • Chrzan z jajkiem

  • Tymbaliki drobiowe

  • Pieczywo/ masło

 

Bufet słodki 25zł/os uzupełniany do 4h

Do wyboru 3 opcje

  • Ciasto ucierane z owocami i kruszonką

  • Szarlotka

  • Sernik

  • Ciasto marchewkowe

  • Brownie ( ciasto czekoladowe)

  • Mini tarty biała czekolada gruszka

Pakiet napoi 20zł/os – uzupełniany do 4 h

  • Kawa z ekspresu

  • Wybór herbat smakowych

  • Woda niegazowana

  • Soki owocowe

​Alkohole

  • Grzane wino 250ml - 18zł

  • Wino stołowe czerwone lub białe but. 0,75l - 35zł

  • Wódka but. 0,5l– 70zł

 

Ważne informacje:

  • Sala na wyłączność za dodatkowa opłatą

  • Istnieje możliwość wniesienia własnego tortu za dodatkową opłatą serwisową

  • W cenę menu wliczona jest obsługa kelnerska

  • Istnieje możliwość zapewniania animatora dla dzieci

  • Dzieci do lat 3 gratis

  • Oferta dla grup min. 10 osób

Rezerwacja i płatność

  • Rezerwacja wstępna obowiązuje przez 5 dni

  • Gwarancją rezerwacji jest wpłata zadatku w wysokości 500zł w dniu podpisania umowy na organizacje przyjęcia

  • Przedpłata 100% wartości zamówienia na 7 dni przed datą realizacji przyjęcia

Pestka Restobar

ul. Długa 51 31-147 Kraków

tel: +48 885 03 02 09

bar@restopestka.pl

© 2023 by Michael Bolano. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now