Kolacja degustacyjna „polskie specjały”
Tasting menu „polish specialities”
Set I – 99zł
Pajda wiejskiego chleba z domowym smalcem ze śliwką, kiszony ogórek
A slice of country bread with homemade lard with dried plums, pickles
Tradycyjny żurek na zakwasie z jajkiem i białą kiełbasa
Traditional sour rye soup with a hardboiled egg and white sausage
Pierogi ruskie z omastą i prażoną cebulką
Potato and cheese “Ruskie” dumplings with lard-bases sauce, and roasted onion
Staropolski bigos z grzybami
Traditional Polish sauerkraut stew “Bigos” with wild mushrooms
Szarlotka na ciepło z lodami
Warm apple pie with ice-cream
Set II – 149zł
Tatar z polędwicy wołowej, marynowany podgrzybek, majonez z gorczycą, żółtko przepiórcze
Beef tenderloin tartare, pickled champignons, pickled bolete mushrooms, mustard seed mayonnaise, quail egg yolk
Pierogi z kaczką, puree cebulowe, sos jabłkowo tymiankowy
Duck dumplings, onion puree, apple-thyme sauce
Długo duszone policzki wieprzowe, gołąbek z kaszą pęczak i boczkiem, podgrzybek
Slow-braised pork cheeks, pearl barley and bacon stuffed cabbage rolls, wild mushrooms,
Pierś z gęsi, konfitowana grasica, pieczony seler, puree pietruszkowe, karmelizowane orzechy
Goose breast, sweetbread confit, roasted celery, parsley purée, caramelized walnuts
Sernik krakowski
Krakowian-style cheesecake